ecoprint je eigen sjaal

vervolg WORKSHOP

Maak je eigen DESSIN sjaal met ecoprints

Zaterdag 2 november 2019

Zaterdag 30 november 2019

10.00 - 16.30

 

Met een sjaal kun je elk kledingstuk mooier maken. Hoe fijn is het als deze van een mooie hoogwaardige duurzame kwaliteit is, met een ecoprint van je favorieten plant en met een eigen ontwerp!


Voor deelname aan deze workshop is het noodzakelijk dat je al ervaring hebt met ecoprinten, bijvoorbeeld door een basis-workshop te doen. 


Je werkt met een sjaal van 80*200, waarbij je zelf kiest tussen katoen, wol of zijde. 


Je krijgt eerst een intro over dessins met ecoprints. Daarna ontwerp je een eigen dessin. We bespreken ieders dessin en kijken of het aansluit bij je intentie.

Daarna breng je je eigen dessin aan op de sjaal. We rollen ze in, gaan stomen en 's middags rollen we de sjaals uit. Altijd een heel spannend moment!

Na het wassen en strijken van de sjaals bewonderen we elkaars werk. 


Op het eind van de dag ga je naar huis met je eigen gemaakte unieke sjaal!


We werken met maximaal vier personen zodat ik mijn aandacht goed kan verdelen. Daarom is de prijs afwijkend ten opzichte van de andere workshops.

Prijs: € 175,- inclusief een vegetarische lunch, koffie en thee en iets lekkers. 

Let op!

Als je voor het ontwerpen en maken van een eigen sjaal meer tijd en aandacht van Amber wilt hebben, dan kun je ervoor kiezen een individuele sessie met Amber te boeken. Tegen een meerprijs natuurlijk. Informeer naar de mogelijkheden via info@ambermaakt.nl

contact 


Watersnip 50 

1452 VE Ilpendam 

06-51405165

info@ambermaakt.nl

AMBERMAAKT


textiel stylist ontwerper

gegevens 


BTW nr  NL1914.95.712.B01

KVK nr 73994936