styling

 


 • Wil je je huis verkopen en zo goed mogelijk voor de dag brengen? AMBERMAAKT komt graag bij je langs om je in een korte tijd praktische en snelle tips te geven voor een betere presentatie. Een slimme investering!
 • Dit kan ook als je bezig bent je huis opnieuw in te richten en praktisch advies wilt hebben.
 • Wil je een volledig interieur advies? Je krijgt advies over  kleuren, de gewenste sfeer, een  nieuwe indeling van je interieur en advies over meubels, vloer en gordijnen. 
 • Wil je nog meer begeleiding? We gaan samen langs winkels die bij jouw stijl passen en zoeken naar de perfecte meubels voor jouw huis. Je hoeft niet alleen te kiezen. Laat AMBERMAAKT je helpen de juiste aankoop te doen. 

 Styling 


Sinds mijn opleiding op de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag style ik huizen, winkels, etalages, scholen en bedrijfsruimten. Maar dat deed ik altijd op kleine schaal, naast mijn werk als ontwerper.


De laatste tijd word ik vaker benaderd door mensen om hun huis door AMBERMAAKT te laten stylen. Soms omdat zij het huis beter willen presenteren voor de verkoop, of juist omdat zij net een nieuw huis hebben gekocht.


Wil jij je huis, winkel of bedrijf een meer natuurlijke stijl geven? AMBERMAAKT biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van styling.  Mijn stylingadviezen kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. 

   

  Ik ben beschikbaar voor en ervaren in:

  • styling van particuliere interieurs 
  • verkoopstyling van interieurs
  • styling van etalages en winkels
  • styling van bedrijfsruimten en scholen.

  STYLING; EEN NATUURLIJKE STAAT VAN CRE√čREN


  Wil je meer informatie over mogelijkheden en prijzen, laat dan een bericht achter in de berichtenbox bij de pagina CONTACT. Of mail met info@ambermaakt.nl. 

  contact 


  Watersnip 50 

  1452 VE Ilpendam 

  06-51405165

  info@ambermaakt.nl

  AMBERMAAKT


  textiel stylist ontwerper

  gegevens 


  BTW nr  NL1914.95.712.B01

  KVK nr 73994936